PerttiRampanen

Kuinka Venäjä auttoi Trumpin Valkoiseen taloon

  • Kuinka Venäjä auttoi Trumpin Valkoiseen taloon

( Into, 2018, 344 sivua )

Ei Yhdysvaltojen 45. presidentti Donald J. Trump ole suinkaan niin hullu kuin väitetään, hän on paljon järjettömämpi! Sitä on ehdottomasti tämä arvaamaton, valehteleva, herkkähipiäinen ja röyhkeä entinen grynderi. Trump on tällä hetkellä tyhmyyttään pelottavin mahdollisen maailmanpoliittisen kriisin lietsojista. Presidentti Putinilla on sentään toimissaan jonkinmoista kylmää tervejärkisyyttä, vaikka hänen tekojaan ei sinällään voi hyväksyä.

Kuinkahan kauan vielä USA:n poliittinen eliitti nykyistä presidenttiä sietää? Kansa kyllä hurraa tällaiselle populistiselle suunpieksijälle, twitterissä visertäjälle.

Kuusi kertaa konkurssin tehnyt ja seitsemän kertaa puoluetta vaihtanut itserakas öykkäri johtaa maailman mahtivaltiota. Kuinka tällainen on mahdollista?!

Trumpin bisnesrahoitus on tullut paljolti Venäjältä kaikenlaisilta oligarkeilta ja mafiosoilta rahanpesuna.

Putinin Venäjä on täysin todistetusti sotkeutunut törkeästi Yhdysvaltojen vuoden 2016 presidentin vaaliin; suoralla hakkeroinnilla ja lukuisten Trumpin kampanjahenkilöiden kautta. Enää puuttuu vain aukoton todiste itse Trumpin sotkeutumisesta vaalivilppiin. Sellainen kyllä löytyy. On vain lyhyen ajan kysymys kun erikoissyyttäjä Robert Muellerin tutkimuskomissio antaa presidentille läksijäispotkun.

Presidentti Trump on erottanut sitä myöten kampanjahenkilöstöään ja hallintoväkeään kun näitä on asetettu syytteeseen vehkeilystään venäläisten kanssa. Tai ovat erehtyneet olemaan eri mieltä johtajansa päätöksistä. Väki on jo kai vaihdettu kertaalleen?

Tuomioihin on löytynyt selvät näytöt; puhelinkuunteluista, sähköposteista ja henkilöiden omista muistiinpanoista. Myös rahaliikennettä on seurattu. Monet syytetyistä ovat tunnustaneet tekonsa.

Moskovalla oletetaan olevan arkaluontoista materiaalia Trumpin hotellitouhuiluista Venäjällä ennen presidentiksi valintaansa, jolla häntä kiristetään. Siksikö tämä veljeilee Putinin kanssa?

"Salajuoni" on jännittävä tietokirja yhdestä aikamme järisyttävimmistä poliittisista vehkeilyistä. Kun tämän Guardianin palkitun toimittajan Luke Hardingin kirjan lukee tulee entistäkin selvemmäksi kuinka moraalitonta, likaista ja jopa niljakasta on tämän päivän suurvaltojen valtiopolitiikka. Ja puoluepolitiikka yleensäkin.

Tässä tietoutta minkälainen mies Trump on:

http://perttirampanen.vapaavuoro.uusisuomi.fi/kulttuuri/261202-totuus-tr...

Jk. Lukekaa myös Hardingin hyytävä teos venäläisen entisen agentin Litvinenkon salamurhasta Lontoossa!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (11 kommenttia)

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Clintonin voitto tuntui ylivoimaisen varmalta vielä pari päivää ennen vaaleja, koska oli todettu, että niin sanottuja vaa´an kieliosavaltioita oli kymmenenkunta ja Trumpin piti voittaa niistä jokaisessa tullakseen valituksi. Ja niissä vaa´ankieliosavaltioissa puntit olivat käytännössä tasan ehdokkaiden kesken. Menin siis huojentuneena nukkumaan illalla Suomessa USA:n vaalipäivänä.

Havahduin unesta joskus viiden maissa aamulla ja tuli mieleeni chekata kännykällä mitä tulokset kertovat. Kun sieltä tuli tietoa, että alustavien prognoosien mukaan Trump oli voittamassa joka ainoassa vaa´ankieliosavaltiossa, niin tuo tuntui täysin uskomattomalta. Todennäköisyys sellaiseen oli arvioitu vain muutamaksi prosentiksi. Samalla toki Clinton oli odotusten mukaisesti saamassa äänimääräisen "vaalivoiton" valtakunnallisesti.

Muuan yhdysvaltalainen tuttavani kertoi, että siellä pidetään todennäköisenä, että Venäjän vaikuttaminen ei ole rajoittunut vain informaatiosodankäyntiin liittyvään hakkerointiin, vaan joku sen bulvaani on hakkeroitunut suoraan joidenkin vaa´ankieliosavltioiden ääntenlaskentaohjelmaan. Tällaiselle on vaikea löytää todisteita ja siksi sitä ei ole ääneen mainittu, mutta muilla sektoreilla työstetään sisukkaasti todisteita Trumpin vapauttamiseksi virastaan.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Jos olisin vedonlyöjä, niin kyllä löisin vedon, että Trump joutuu lähtemään virastaan ennen aikojaan. Varsinkin kun demokraatit saivat edustajainhuoneen enemmistön.

Amerikkalaiset ovat monella tapaa omalaatuista väkeä, mutta vaikea on uskoa, että Trumpin johdolla katsovat kovin pitkään "Amerikan tulevan suureksi taas". Ennemminkin naurettavaksi!

Trump johtaa Yhdysvaltoja kuten bisneksiään. Kunhan ei vain saattaisi maataan konkurssiin, kuten on tehnyt monien yritystensä kohdalla. Tosin konkurssivelat on jättänyt muiden maksettavaksi.
Trump luulee ilmiselvästi jatkavansa vielä "Diili"-ohjelmaansa. Potkuja satelee siihen malliin.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen
    "Kuusi kertaa konkurssin tehnyt ja seitsemän kertaa puoluetta vaihtanut.."

Ei USAssa edes ole seitsemää puoluetta. Vai tarkoitako, että on vaihtanut edestakaisin republikaanien ja demokraattien välillä?

    "Putinin Venäjä on täysin todistetusti sotkeutunut törkeästi Yhdysvaltojen vuoden 2016 presidentin vaaliin; suoralla hakkeroinnilla ja lukuisten Trumpin kampanjahenkilöiden kautta."

Ensimmäinen osa väitteestäsi saattaa pitää paikkansa. Joitakin GRUn upseereita on syytelistalla, mutta Venäjä ei tietenkään luovuta heitä kuulusteltaviksi.

Sensijaan kaikki Trumpin kampanjahenkilöt, jotka ovat saaneet tuomion, ovat saaneet sen ennen kampanjaa tehdyistä talousrikoksista. Tai sitten valehdelleet kuulusteluissa, josta saa USAssa enemmän vankilaa kuin Suomessa raiskauksesta.

Odotan jännityksellä, mitä erikoissyyttäjän kaksi vuotta jatkuneet, ja jo $26 miljoonaa maksaneet tutkimukset aikanaan tuottavat.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Juuri niin! Ja muihinkin puolueisiin. Kyllä Yhdysvalloissa on ja on ollut penempiäkin puolueita. Katso Harri vaikka Wikipediasta!
Ja lue kyseinen Hardingin kirja, sieltä selviää ketä ja mistä syytetään. Venäjäkytkökset.
26 miljoonaa dollaria on Jenkkilän rahoissa pelkkiä pennosia!

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen

Ei käsitykseni Trumpista kovin korkea ole, sen suhteen olemme samoilla linjoilla.

Silti, syytökset Trumpin tai hänen läheisten avustajiensa osallistumisesta vehkeilyyn Venäjän kanssa 2016 presidentinvaaleissa ovat vielä näyttöä vailla.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #5

Eivät ole! Kyllä näyttöä on löytynyt, ja tuomioita. Lue nyt hyvä mies vinkkaamani kirja, keskustellaan sitten lisää!
Perustuslain vastaisia Venäjä-kytköksiä liittyen presidentinvaaliin löytyy kosolti! Trumpin pojasta ja vävystä alkaen.
Kenraali Flynnin kuulustelut ovat vielä kesken, ja niistä odotetaan Trumpille viimeistä naulaa.

Vielä tuohon 26 milj.dollariin Muellerin "kauheina" tutkimuskuluina. Esimerkiksi Trump tienasi YHDESSÄ venäläisessä rahanpesukaupassa 50 milj. dollaria!
Mueller tutkii asiat niin, että tuomiot ovat perusteiltaan aukottomia. Sen verran suurista asioista on kyse. Kaksi vuotta ei ole tässä aika eikä mikään.

Käyttäjän HarriRautiainen kuva
Harri Rautiainen Vastaus kommenttiin #6

Kun kirjoitat tutkimuskuluista "kauheina" lainausmerkeissä, et kyllä lainannut minua. Ketä lainasit?

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen Vastaus kommenttiin #8

Ironiaa parahin Harri...ironiaa kuluerän mainintaasi, jota pidät ilmeisen suurena kun kerran sen otit esiin.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Eihän kyse ollut aina uuteen puolueeseen vaihtamisesta. Sitä voi vaihtaa edestakaisin.

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Edestakaisin ja moneen pienempään puolueeseen, kuten totesin.(4.)
Trump on sellainen tuuliviiri, että kyllä häneltä onnistuu!

Käyttäjän PerttiRampanen kuva
Pertti Rampanen

Nyt loppui Harri Rautiaisen jankutus!

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa