PerttiRampanen

Huumorin tynkää

Olen oheisen vitsin kuullut hiukan lyhempänä, mutta pitempänä se ei kun paranee!
 

Oli historian oppitunti ja opettaja kysyi oppilailta, kuka Jerikon muurit oikein mursi? Kukaan ei vastannut ja viimein opettaja kysyi asiaa Kallelta. Kalle tokaisi varman oloisesti:  - Oli kuka tahansa, niin minä se en ainakaan ollut!

Opettaja loukkaantui moisesta näsäviisastelusta ja ilmoitti asiasta Kallen isälle. Aikansa pohdittuaan isä sanoi: - Kyllä minä Kallea uskon. Jos hän sanoo, ettei rikkonut muuria, niin ei hän myöskään sitä rikkonut.

Opettajaparka loukkaantui entisestään ja vei asian koulun johtokuntaan. Kun hän oli esittänyt asiansa johtokunnan puheenjohtaja totesi: - Kyllä minä Kallen isän sen verran hyvin tunnen, että uskon häntä.

Opettaja oli jo epätoivon partaalla, mutta päätti kuitenkin viedä asian vielä  opetuslautakuntaan. Hänen esitettyään siellä asian ja lautakunnan sitä pohdittua, puheenjohtaja sanoi: - Kyllä me myös olemme sillä kannalla, ettei Kalle ole rikkonut sitä muuria. Mutta lautakunta on päättänyt, että kunta kyllä korvaa rikotun muurin hinnan kokonaan.

Todella hyvää huumoria, vai mitä?

(Vitsi oli Aamulehdessä nimimerkillä "JaskaJii")

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän TuomoKokko kuva
Tuomo Kokko

Olen kuullut samasta teemasta jutun, jossa luokkaan saapunut kansakoulutarkastaja kysyi karttapalloa osoittaen, miksi sen akseli on vinossa.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Tämäkin on vanha vitsi, en muista sitä tarkkaan, jatkakoon joku joka osaa...

Luokkaan saapui tarkastaja. Hän kysyi kuka on Suomen presidentti. Pikku Kalle viittasi ja vastasi: VINHU.

Opettaja oikaisi että tarkasti ottaen se on VINHUUTI.

Siinä oli myös koululautakunnan puheenjohtaja joka oikaisi että se on VINHUUTVUT.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Tämä ei ole vitsi, mutta tuli mieleeni tuosta Jerikon muurijutusta.

Tshou En Lailta kysyttiin hänen Euroopan turneensa aikana 60-luvun lopulla mitä mieltä hän on Ranskan Suuren Vallankumouksen merkityksestä historiassa. Hän vastasi: "On ehkä liian aikaista vielä tässä vaiheessa ottaa siihen kantaa."

Käyttäjän kaunaherra kuva
Tuure Piittinen

Ostin tässä takavuosina marketista kengät. Ajattelin ilahduttaa yksitoikkoista työtä tekevää kassaneitiä kysymällä, että näitähän saa varmaan kaksi yhden hinnalla?

Neito ryökäle olikin tosikkoa laatua ja alkoi vakavissaan selittämään että meillä on tapana hinnoitella kengät parittain. Pokkani piti ja totesin, että kysyinkin kun en ollut aivan varma. Näin kassaneiti pääsi kuitenkin tuntemaan itsensä tärkeäksi.

Käyttäjän jgagarin56 kuva
Juha Kuikka

Jospa hän olikin parempi humoristi pokerinaamalla kuin sinä? Sanoi kenties jopa, että kengät hinnoitellaan paritellen.

Tämän blogin suosituimmat

Kirjoittajan suosituimmat Puheenvuoro-palvelussa